Bedste Væghængt Olieradiator - se top 3

blandt 3 væghængt olieradiator
Adax Mobil Olieradiator NOVA20 2000w 230v på hjul

Fundet hos Elvvs.dk og 2 andre - spar 341 kr.

Adax Mobil Olieradiator NOVA20 2000w 230v på hjul

524 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Adax Mobil Olieradiator NOVA20 2000w 230v på hjul:

Adax Oliefyldte gulv radiatorer NOVA 230V. Med termostat og 3 effekttrin. Nova 20 800W-1200W-2000W Oliefyldte ovn Nova har et lukket varmesystem med høj termisk kapacitet. Det betyder, at du får en stabil og behagelig varmeforsyning. Nova er en flytbar gu...

Se hos billigste forhandler

Adax Mobil Olieradiator NOVA15 1500w 230v på hjul

Fundet hos Elvvs.dk og 2 andre - spar 285 kr.

Adax Mobil Olieradiator NOVA15 1500w 230v på hjul

448 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Adax Mobil Olieradiator NOVA15 1500w 230v på hjul:

Adax Oliefyldte gulv radiatorer NOVA 230V. Med termostat og 3 effekttrin. Nova 10 400W-600W-1000W Nova 15 600W-900W-1500W Nova 20 800W-1200W-2000W Oliefyldte ovn Nova har et lukket varmesystem med høj termisk kapacitet. Det betyder, at du får en stabil og...

Se hos billigste forhandler

Adax Mobil Olieradiator NOVA10 1000w 230v på hjul

Fundet hos Elvvs.dk og 3 andre - spar 274 kr.

Adax Mobil Olieradiator NOVA10 1000w 230v på hjul

314 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Adax Mobil Olieradiator NOVA10 1000w 230v på hjul:

Gnosjö Nova 10. Mekanisk termostat Smart lille mekanisk olie termostat, som pga. styrehjul kan sættes nøjagtig, hvor du har brug for varme. 1000 watt. Den høje strålevarme giver hurtig og effektiv opvarmning ideel som ekstr...

Se hos billigste forhandler


5 gode grunde til at vælge en væghængt olieradiator

En væghængt olieradiator er langt fra den billigste løsning, hvis du har behov for fast opvarmning af bolig eller store rum, derimod er der mange gode grunde til at vælge en væghængt olieradiator som en supplerende varmekilde.

Der er flere steder hvor der kan være brug for en supplerende varmekilde eller blot midlertidig opvarmning.

Det kan f.eks. være til et anneks eller værelse i sommerhuset der ikke er forbundet med husets øvrige varmesystem, campingvognens fortelt på de kolde morgener eller sene aftentimer, en kælder der skal holdes fugtfri i en periode eller evt. et rum i ældre huse, der har behov for ekstra opvarmning i kolde perioder.

Der er flere muligheder for at vælge en supplerende varmekilde, men her får du 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge en olieradiator

Billig i anskaffelse

Der er masser af billige og miljørigtige løsninger på markedet, når det kommer til supplerende varmekilder, det kan f.eks. være luft til luft pumper, solvarme, brændeovne osv, men de har dog alle det tilfælles, at de først bliver billige efter en del år, da selve indkøb og installation godt kan løbe op i større summer.

Her er en væghængt olieradiator temmelig billig i anskaffelse, da den kan fås for omkring 500 kr.

Den er hurtig og nem at tage i brug, og kræver ingen dyre eller komplicerede installationer for at kunne bruges korrekt.

God for indeklimaet

Varmelegemet i en olieradiator ligger inde i ribbene, det har ret stor betydning for dit indeklima. For det første sikrer det at luften ikke bliver tør eller på anden måde påvirket af opvarmningen.
På en traditionel el-radiator sidder varmepanelet udenpå, og det betyder også, at det kan brænde de små støvpartikler af, der er i luften, hvilket er med til at påvirke indeklimaet.

Er du allergiker kan dette have stor betydning, og du bør derfor helt klart vælge en olieradiator.
Varmen fra en væghængt olieradiator vil derfor også opleves som mere jævn og behagelig.

Nem løsning

Olieradiatoren kræver kun tilslutning af strøm, og den er forholdsvis enkel at betjene via en termostat.
Det kræver ingen yderligere installation af dyr elektronik, komplicerede anlæg pumper eller andet.
Det er bare at sætte den i en stikkontakt og så kører det - det er derfor en ret nem og fleksibel løsning.

Spar på strømmen

I en væghængt olieradiator er det sådan, at din strøm bliver konverteret direkte til varme, og derfor er prisen på forbruget fra din olieradiator næsten det samme som fra en klassisk el-radiator dog med en lille forskel, som alligevel har noget betydning.

Når du slukker en elradiator, holder den øjeblikkelig op med at varme, og varmelegemet, som jo sidder udenpå, køler hurtigt af.

Sådan er det ikke med en olieradiator, for da olien indeni er blevet opvarmet, så holder den på varmen længe efter du har slukket - du kan med fordel slukke et par grader, før du opnår den ønskede rumtemperatur og benytte dig af eftervarmen. På den måde sparer du strøm, og el radiatoren bliver altså en smule billigere i drift end en elradiator.

Høj sikkerhed

En væghængt olieradiator hører til blandt de sikreste opvarmningsformer, godt nok kan overfladen blive for varm til berøring, men den kan ikke antænde tekstiler, papir eller støvpartikler, heller ikke ved længere tids kontakt som det f.eks. ses med en el-radiator. Dette skyldes igen det indkapslede varmelegeme.
Mange modeller har også indbyggede sikkerhedsfunktioner mod overophedning osv.

Derfor er en væghængt olieradiator et noget mere sikkert valg end andre former for supplerende varme.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top