Olieradiator Med Blæser

En olieradiator med blæser er den perfekte varmekilde til supplerende opvarmning eller som opvarmning i havehuset, sommerhuset eller orangeriet. Radiatoren er let at sætte op, og den kan flyttes efter behov. Radiatoren kræver kun en stikkontakt for at give dig en lækker og behagelig varme. Tjek vores udvalg af olieradiatorer med blæser her, og bestil online direkte hos forhandleren!

Udvalgte Olieradiatore med blæser

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Olieradiatore med blæser i 2021, og derfor har vores robot i nat selv kravlet adskillige gode danske butikker igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Olieradiator.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).

[pto]

Det var dagens Olieradiator med blæser tilbud

Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet en billigt olieradiator med blæser der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på webshoppen og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Olieradiator.dk og giv os et besøg igen - vi sender prisrobotten afsted efter gode tilbud igen i nat.

Valg af olieradiator

Når du skal vælge den rigtige olieradiator, er det vigtigt at købe en radiator med den rette effekt. Effekt og watt hænger altid nøje sammen. Og uanset om du skal købe en elektrisk rundsav, en tapetafdamper eller en oliradiator, er det antallet af watt, der angiver, hvilken effekt produktet yder. Jo flere watt, desto højere effekt har olieradiatoren, og dermed afgiver den mere varme end en radiator med lav effekt.

Effekten har dog også betydning for elforbruget, så du skal ikke vælge en radiator med højere effekt, end det du har brug for. Som rettesnor, kan du regne med, at radiatoren skal have en kapacitet på ca. 70 watt pr. m2, der skal opvarmes. En radiator på 2000 watt, burde derfor være stor nok til at opvarme ca. 28 m2, dog afhængig af boligens isolering.

Moderne olieradiatorer er bygget efter den nyeste viden og teknologi. Det giver ikke blot mulighed for at opnå en præcis temperatur, men også en god mulighed for at begrænse elforbruget mest muligt.

Fordele ved en olieradiator med blæser

En af de store forbedringer i mange moderne olieradiatorer er muligheden for at vælge en model med indbygget blæser.

Blæseren er med til at fordele varmen, og du vil opleve at rummet hurtigere bliver lunt og rart. Alt efter model kan blæseren indstilles i flere niveauer, så du kan justere, hvor meget luften skal cirkuleres.

Selvom blæseren er støjsvag, vil du kunne høre en let susende lyd, når den er tændt. Når luften i rummet er opvarmet, vil det derfor være en fordel, hvis blæseren kan slukkes, så den ikke støjer, f.eks. når du skal sove.

Naturligt nok vil området omkring en radiator, være det varmeste sted i rummet. En olieradiator med blæser fordeler varmen jævnt i rummet, og du opnår derfor en mere stabil og behagelig temperatur, uanset hvor i rummet du opholder dig.

Hvis du har flere olieradiatorer i samme rum, kan de med fordel placeres strategisk i forhold til hinanden, så hele rummet varmes op. Mange nye olieradiatorer har meget følsomme termostater, hvilket er med til at regulere varmen meget præcist og undgå et utilsigtet overforbrug.

Perfekt som ekstra varmekilde

En olieradiator med blæser er perfekt som ekstra varmekilde. For mange mennesker er det helt naturligt at tænde for centralvarmen, når det bliver koldt, men som du kan se på varmekilder.dk findes der flere alternative opvarmningsmuligheder. Her kommer en olieradiator med blæser for alvor på banen.

Den elektriske olieradiator er let at tilslutte, og der kræves ingen besværlige og dyre installationer. Det betyder, at du kan vælge at købe radiatoren online, og at du selv kan tilslutte den i boligen.

Radiatoren skal blot tilsluttes til stikkontakten, og inden længe vil den begynde at varme. En anden praktisk ting ved de mobile olieradiatorer er, at de kan flyttes. Du kan flytte radiatoren til et andet rum, eller du kan tage den med til sommerhuset eller andre steder, hvor du har behov for, at der spredes lidt ekstra varme.

Hvor kan du anvende en olieradiator?

Som nævnt er den mobile olieradiator med blæser let at installere og placere, præcis hvor du har brug for varmen. Der gør radiatoren enormt fleksibel og meget let at anvende.

Der er næsten ingen grænser for, hvor du kan bruge radiatoren. Oplagte steder kunne f.eks. være:

 • Sommerhuse
 • Udhuse
 • Orangerier
 • Udestuer
 • Kolonihavehuse
 • Campingvogne

Når du anvender blæserfunktionen i radiatoren, vil den hurtigt kunne opvarme mindre rum og holde en jævn og stabil temperatur.

Der er ingen sikkerhedsmæssige udfordringer ved at anvende en olieradiator, og flere modeller er beregnet til anvendelse i vådrum. Der er heller ingen problemer med dannelse af kondens, som du f.eks. kender det fra gasovne.

De store fordele og næsten ingen ulemper gør en olieradiator med blæser perfekt til næsten alle opvarmningsformål.

Andre features, du med fordel kan kigge efter

Olieradiatorer findes i mange forskellige modeller og med flere forskellige funktioner og features. Det gør det muligt at styre varmen effektivt og dermed udnytte energien optimalt.

Når du leder efter den rigtige olieradiator med blæser, kan du f.eks. også overveje at kigge efter disse features:

 • Elektronisk termostat for præcis regulering
 • Nem indstilling via LCD-display
 • Indbygget timer for tænd og sluk
 • Let betjening via fjernbetjening eller app
 • Wi-fi tilslutning, så radiatoren kan betjenes overalt

Ud over disse smarte og moderne funktioner er der også et par rent praktiske ting, du skal være opmærksom på. Hvis radiatoren ofte skal flyttes, kan størrelse og vægt være en vigtig faktor. I sådanne tilfælde kan du med fordel vælge en model med store hjul og bærehåndtag.

Tjek vores tilbud på olieradiator med blæser

Her hos olieradiator.dk har vi samlet en række forskellige olieradiatorer til store og små rum. Vælg f.eks. en olieradiator med blæser, hvis du vil opnå en hurtig opvarmning og en effektiv fordeling af varmen.

Her er olieradiatorer med mange forskellige funktioner, så du let kan finde den model, der passer bedst til dig. Hvis du vil læse mere om de enkelte radiatormodeller, kan du klikke ind på produkterne herover og gå direkte til webshoppen, der forhandler produktet. Her vil du kunne se alle specifikationer, og du kan bestille din nye olieradiator med blæser online.

Menu
Top